суботу, 26 січня 2019 р.

Намагалася втекти до Львова: розсекречено цікаві дані про впливову терористку “ДНР”

«Заступник начальника Департаменту інформаційної політики ДНР» Наталія Першина, намагаючись втекти з Донецька до Львова, «злила» важливу інформацію.Намагалася втекти до Львова: розсекречено цікаві дані про впливову терористку “ДНР”
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це у своєму блозі пише «Фашик Донецький».
“Наташка знаменита тим, що саме вона відповідає за дебілізацію окупованих. Вона великий начальник — в її прямому підпорядкуванні знаходилося безпосереднє керівництво 9 каналів динири”, – пише блогер.
За його інформацією, Першина заметушилася після того, як на її колегу Майю Пірогову завели кримінальну справу за статтею 258 (Створення терористичної групи). У 2016 році вона обмірковувала план втечі з окупованої території до Львова. «Козир», який вона запропонувала в обмін на організацію втечі – документи, яких у відкритому доступі не знайти.
Намагалася втекти до Львова: розсекречено цікаві дані про впливову терористку “ДНР”Намагалася втекти до Львова: розсекречено цікаві дані про впливову терористку “ДНР”
«Ми запитали у Першиної, що вона хоче в обмін за співпрацю. Прохання не сміятися голосно: Наташка попросила допомогу в переїзді до Львову [ там де вбивають росіян, так ], новий паспорт і видалення особистих даних з усіх баз, в тому числі і Миротворця + трошки грошей».
“Фашик Донецький” пояснює, завдяки “зливу” Наталі в Україні дізналися всі зміни в “міністерстві інформації ДНР”, в “міністерстві зв’язку і провідних каналах ДНР”, кадровий склад каналів, копії документів стажистів міністерства інформації, ПІБ всіх, хто відвідував РФ з метою навчання та стажування у пропагандистів.
В останній момент, коли для Першиної вже виготовили пропуск і могли допомогти з виїздом до Львова, пише блогер, вона різко відмовилася співпрацювати.
“Ми дали останній шанс Наташці, але вона ним не скористалася. Саме тому ми вирішили покарати Першину по всій строгості і публічно — розповісти про власного супер секретного агента і викласти це все у відкритому доступі”.
Нагадаємо, 16 січня з Росії депортували львівську журналістку Олену Бойко, яка відома своїми проросійськими заявами. У Росії вона ховалася від українського правосуддя.

Немає коментарів:

Дописати коментар