середа, 18 липня 2018 р.

Стало відоме ім'я загиблого на Донбасі українського військового

Стало відоме ім'я загиблого на Донбасі українського військового

Прощання з українським бійцем відбудеться 19 липня в місті Хмельницький.
У районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області 17 липня загинув боєць 14-ої окремої механізованої бригади Іван Мельник. Про це повідомила координатор центру допомоги учасникам АТО Наталія Дзекар, передає видання "Є".


Як зазначається, 41-річний хмельничанин загинув о 07:30 годин.

"Звістка про смерть Івана прийшла сьогодні надвечір. Він служив на контракті у 14-ій окремій механізованій бригаді. Це була його не перша ротація на Схід. До цього Іван Іванович був мобілізований і воював у складі Національної гвардії. Після цього повернувся додому, підписав контракт і далі поїхав захищати Україну від окупантів. Про обставини смерті поки не відомо. Знаю, що чоловік помер на блокпосту біля села Катеринівка (Попаснянський район, Луганська область)", – заявили Дзекар.

За даними Хмельницької міської ради, прощання з українським військовим відбудеться 19 липня, з 12:30 годині у ритуальному центрі на вулиці Толстого, місто Хмельницький.

"З 14:00 годин відбуватиметься служба за участю духовенства. Поховають Героя на Алеї слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 липня бойовики 21 раз відкриваливогонь по позиціях українських військ, унаслідок чого один наш захисник загинув,  двоє бійців ООС отримали поранення.

Немає коментарів:

Дописати коментар