четвер, 31 травня 2018 р.

Танковий біатлон НАТО: українські Т-84 "Оплот" прибули в Німеччину

Танковий біатлон НАТО: українські Т-84 "Оплот" прибули в Німеччину


Танковий біатлон НАТО: українські Т-84 "Оплот" прибули в Німеччину
Українські танки на полігоні в Німеччині візьмуть участь у танковому біатлоні НАТО / фото: mil.in.ua
Українські танки Т-84 "Оплот" прибули на полігон Графенвер, що в Німеччині.
Братимуть участь у міжнародних змаганнях Tank Challenge "Сильна Європа 2018", повідомляє Міністерство оборони
Вже 3 червня відбудеться офіційне відкриття конкурсу.
За звання кращого танкового взводу боротимуться екіпажі з 8 країн: Австрія на Leopard 2А4, Велика Британія на Challenger 2 , Німеччина на Leopard 2A6, Польща на Leopard 2A5, США на Abrams M1A2 SEP v2, Франція на AMX–56 Leclerc та Швеція на Strv.122. Українці будуть на Т-84 "Оплот".
Змагання пройдуть у навчальному центрі підготовки 7-ї армії США.

Танкові змагання "Strong Europe Tank Challenge" — міжнародні змагання бронетанкових підрозділів армій країн-членів НАТО організовані спільними зусиллями Командування ЗС США в Європі та Командування Сухопутних військ ЗС ФРН. Змагання покликані зміцнити військове партнерство, дозволяють забезпечити відпрацювання взаємодії між учасниками змагань та сприяють активному обміну тактичними прийомами, усталеними методами і процедурами бойового застосування танкових підрозділів між військовиками країн НАТО і країн-партнерів.
Програма танкових змагань НАТО включає дії танкового підрозділу у наступі та обороні, визначення відстані та ідентифікацію цілі, виклик вогневої підтримки, водіння танків, евакуацію пошкодженого танка, перевірку особистої стрілецької та фізичної підготовки танкістів, тактичну медицину та евакуацію пораненого.

Немає коментарів:

Дописати коментар