середа, 8 червня 2016 р.

БІЙЦІ 24-Ї БРИГАДИ ВІДБИЛИ НАПАД РОСІЙСЬКИХ НАЙМАНЦІВ БІЛЯ ОРІХОВОГО

БІЙЦІ 24-Ї БРИГАДИ ВІДБИЛИ НАПАД РОСІЙСЬКИХ НАЙМАНЦІВ БІЛЯ ОРІХОВОГО  

5.ua
Позиції захисників мирної України, розташовані неподалік села Оріхове на Луганщині, останніми днями регулярно атакують російські найманці
Вони проводять розвідку боєм: розпочинають арт-осбтріл, під прикриттям якого прориваються диверсійно-розвідувальні групи. Про те, як бійці 24-ї механізованої відбивали напад ДРГ, репортаж з передової Вікторії Ковальової.
Через загрозу провокацій, близько до передових позицій журналістів не пускають. Військовослужбовці розповідають, будь-якої миті можуть повторитися обстріли радіокерованими ракетами.
На іншій позиції 24-ї бригади також неспокійно. До найближчого опорного пункту ворога – менше кілометра.
З українського опорного пункту видно лише кілька позицій терористів. Однак розвідка доповідає, що таких на цій ділянці фронту щонайменше з десяток. Військові часто перехоплюють розмови бойовиків по радіозв’язку. 
Провокації тут відбуваються майже щоночі. Кілька днів тому до одного з українських опорних пунктів вирушила диверсійна група з 28 осіб. Бійці кажуть, змушені були відкрити вогонь у відповідь. Ворог відступив. З бою українці вийшли без утрат.
Ті нічні обстріли з жахом згадують і мешканці Оріхового. Після кількох місяців тиші уламки снарядів знову полетіли убік їхніх осель.
Українські бійці кажуть – такими провокаціями супротивник намагається розвідати позиції бригади. Тому військові посилюють інженерні укріплення на передовій.

Немає коментарів:

Дописати коментар