понеділок, 18 червня 2018 р.

Медведчук і Фукс – основні акціонери партії Рабіновича – журналіст

Медведчук і Фукс – основні акціонери партії Рабіновича – журналіст

Лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук і російський бізнесмен українського походження Павло Фукс отримають 75% місць у виборчому списку партії "За життя", яку очолює народний депутат України Вадим Рабінович, стверджує журналіст Василь Крутчак.



Рейтинг Рабіновича і його партії "із весни почав сипатися", заявив Крутчак
Рейтинг Рабіновича і його партії "із весни почав сипатися", заявив Крутчак 
Фото: Vadim Rabinovich / Facebook
Половину виборчого списку партії "За життя" народного депутата України Вадима Рабіновича отримає лідер проросійського руху "Український вибір" Віктор Медведчук, 25% – російський бізнесмен українського походження Павло Фукс. Ще чверть списку розділять між собою народний депутат Євгеній Мураєв і сам Рабінович, стверджуєжурналіст Василь Крутчак, посилаючись на джерела в партії.
"Публікую повний перелік акціонерів партії Вадима Рабіновича з їхніми долями у виборчому списку. Мої джерела в партії Рабіновича по секрету розказали, як виглядає список його акціонерів: 50% – Віктор Медведчук. Дає гроші, ефір на ТБ і частково дбає про безпеку. 25% – Павло Фукс. Забудовник Москви з харківським корінням. Дає гроші і транспорт. 12,5% – Євгеній Мураєв. Спікер. Дає ефір на ТБ і видимість, що в диванній партії є ще хтось, крім Вадима. 12,5% – доля самого Рабіновича і його одвічного "санчопансо" Володимира Кацмана", – написав Крутчак у Facebook.
Він додав, що в списку потенційного "парламентського пирога" немає частки чинного президента України Петра Порошенка, який, за словами Крутчака, "симпатизує Рабіновичу і дає йому адмінресурс і "дах" СБУ".
Крутчак додав, що рейтинг Рабіновича та його партії "із весни почав сипатися".
"Зараз SOCIS дає йому 3,4% від усіх у президентському рейтингу і 4,3% – у партійному. Любі спонсори, ви впевнені, що цей болівар довезе вас до фінішу?" – підсумував журналіст.



Немає коментарів:

Дописати коментар