пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

НЛО «помчав» за поїздом: пасажир зомлів від страху, але встиг зняти найголовніше

НЛО «помчав» за поїздом: пасажир зомлів від страху, але встиг зняти найголовніше

Завдяки очевидцями по всьому світу зафіксовано надзвичайно високу інопланетну активність
На популярному YouTube-каналі UFO Release було опубліковано захоплююче відео. Його можна назвати одним із найяскравіших доказів існування інопланетного життя. Ролик також є одним із найдетальніших свідчень візиту рас прибульців на Землю за останній час. Пасажир поїзда побачив у вікно таємничий літаючий об’єкт. Він спостерігав за ним протягом декількох хвилин. Цей незвичайний об’єкт порівнявся зі складом.
Загадковий літаючий об’єкт у формі диска зберігав швидкість поїзда. У пасажира склалося враження, що він просто дрейфував над містом. Судячи з усього, гості з іншої планети навіть не намагалися ховатися, або не мали такої можливості. Представники альтернативної науки вважають, що очевидець зняв політ примітивного НЛО з вікна поїзда. Свідоцтва про нерозпізнані літальні об’єкти, які підходять під опис даного апарату, зустрічалися ще в 1960-х роках.
Мабуть, інопланетні технології теж мають властивість застарівати. Тому пасажиру вдалося настільки детально зняти політ тарілки прибульців.
Варто відзначити, що в той день з’явилося ще одне свідчення візиту інопланетян. Ще один очевидець повідомив про незвичайний літальний апарат, який супроводжував військово-транспортний літак ВПС США. Деякі експерти вважають, що це міг бути один і той самий НЛО. Якщо це не так, то була зафіксована висока інопланетна активність. А це може свідчити про те, що сусіди по галактиці стурбовані космічними досягненнями людства.
Джерело: znaj.ua

Будни жителей Египта в ярких снимках. ФОТО

Будни жителей Египта в ярких снимках. ФОТО

Сегодня в 19:43
334
0
Страна, умеющая удивлять.

Подборка фотографий повседневной жизни в Египте. Это государство, расположенное в Северной Африке и на Синайском полуострове Азии и являющееся поэтому страной двух материков. На северо-востоке граничит с Израилем, Сектором Газа. На юге с Суданом. На западе с Ливией. На севере территория омывается водами Средиземного, на востоке - Красного морей. Оба моря соединены посредством искусственно сооружённого Суэцкого канала. По оценкам 2015 года население страны составляло 88 487 396 человек, площадь: 1 001 450 км², передает  Телеграф.

неділю, 14 квітня 2019 р.

Зеленський не прийшов на дебати з Порошенком на НСК «Олімпійський»

Зеленський не прийшов на дебати з Порошенком на НСК «Олімпійський»

14 Квітень 2019, 16:02

Зеленський не прийшов на «Олімпійський»
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський 14 квітня не прийшов на дебати зі своїм опонентом, чинним главою держави Петром Порошенком.
Порошенко близько години спілкувався з представниками ЗМІ, попередньо давши Зеленському 40-45 хвилин, на те, щоб прибути на зустріч.
Президент ще раз закликав свого опонента прийти на офіційні дебати, які мають, відповідно до закону, відбутися на «Суспільному» 19 квітня, зазначивши, що він планує там бути. Він також додав, що завтра його та Зеленського запрошено на «Свободу слова» на телеканалі ICTV, тому вони можуть зустрітися і там.
No media source currently available
0:000:00:320:00
 ЗАВАНТАЖИТИ 
8 квітня Порошенко запросив свого опонента на виборах президента Володимира Зеленського, а також глядачів і журналістів на дебати на НСК «Олімпійський» – 14 квітня. У відповідь Зеленський заявив, що зустріч на стадіоні має відбутися 19 квітня.
Голова НСТУ Зураб Аласанія заявляв, що офіційні, передбачені відповідною статтею закону про вибори президента дебати не можуть пройти на національному спортивному комплексі «Олімпійський» увечері 19 квітня.
За офіційними результатами першого туру виборів президента України, за Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за чинного главу держави Петра Порошенка – 15,95% виборців. Другий тур відбудеться 21 квітня.