четвер, 2 липня 2015 р.

Під час польоту ворона просто взяла і сіла на орла, як бос

Під час польоту ворона просто взяла і сіла на орла, як бос

2015 можна сміливо назвати роком їзди одних тварин на інших. І ось вам ще один доказ .. Давно відомо, що ворони не тільки розумні тварини, але ще й нахабні. Пропонуємо вашій увазі дивовижні кадри з тваринного світу, коли ворона забула про страх і про норми пристойності, і стала домінувати над величним орлом, сівши йому на спину прямо під час польоту. Може проспорила?
Ціль виявленаворона села н аорла, ворон сів на орла в польоті, пріорлілась, ворона сіла на орла в польотіМайже готововорона села н аорла, ворон сів на орла в польоті, пріорлілась, ворона сіла на орла в польотіЩе чуть чутьворона села н аорла, ворон сів на орла в польоті, пріорлілась, ворона сіла на орла в польотіВона на орліворона села н аорла, ворон сів на орла в польоті, пріорлілась, ворона сіла на орла в польотіМоду на їзду на інших тварин ввела невелика ласка, яка вирішила покататися на дятліворона села н аорла, ворон сів на орла в польоті, пріорлілась, ворона сіла на орла в польотіДятлові було зовсім не весело, адже фактично це був напад
Другим відзначився відважний єнот, який наважився зробити круїз по болоту на спині у алігатораворона села н аорла, ворон сів на орла в польоті, пріорлілась, ворона сіла на орла в польотіВорона продовжила цей божевільний тваринний мем. Хто буде наступним?

Немає коментарів:

Дописати коментар