середа, 17 червня 2015 р.

Київська міліція повернула відомому футболісту його викрадене авто

Київська міліція повернула відомому футболісту його викрадене авто

У Києві міліція затримала двох зловмисників, які незаконно заволоділи іномаркою учасника футбольного клуба, та повернули автомобіль власнику. Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС України в м.Києві.
У кінці травня 2015 року до чергової частини Печерського РУ ГУМВС України в м.Києві надійшло повідомлення від громадянина Франції про те, що невідомі особи на бул.Лесі Українки незаконно заволоділи його автомобілем “Рендж Ровер”. Зловмисники у масках застосували газовий балончик, після чого відштовхнули жертву і, відібравши у неї ключі, мобільні телефони і гаманець, викрали автівку.
Потерпілий розповів правоохоронцям, що прибув до України в 2013 році для участі у футбольних турнірах в складі команди одного з клубів. Останнім часом він проживав у квартирі в центральній частині Києва. На нього напали поруч з будинком, де він мешкав. Скласти словесний портрет нападників він не зміг, оскільки все відбулося за лічені хвилині в темряві.
До міліціонерів надійшла інформація, що розшукуваний транспортний засіб переховують в одному з гаражних кооперативів на Великій Кільцевій дорозі. Правоохоронці влаштували засідку біля цього місця, аби вийти на слід осіб, причетних до правопорушення.
Вночі до гаражу підійшли двоє молодиків, які спробували відчинити ворота. Міліціонери затримали одного з них, інший — спробував втекти. Після нетривалого переслідування втікача наздогнали працівники карного розшуку Головного управління столичної міліції спільно з колегами Печерського районного управління. Машину без всіляких ушкоджень було повернуто іноземцю.
Обидва затримані — уродженці Рівенщини. Проживали у столиці, де винаймали житло. Один з них 1989 р.н., раніше судимий, інший — 1997 р.н., проблем із законом до цього не мав.

Немає коментарів:

Дописати коментар