вівторок, 16 червня 2015 р.

Донецкая быдлота.Житель Маріуполя "підібрав" безхатченка на звалищі, а той його за це вбив

Житель Маріуполя "підібрав" безхатченка на звалищі, а той його за це вбив

Тіло жертви було виявлене після гасіння пожежі. Маріупольські правоохоронці розкрили вбивствопротягом кількох годин. Фігурант був затриманий на одному з ринків міста. Встановлено, що злочин було скоєно 13 червня. Трьома ударами ножа мешканець Горлівки вбив маріупольця, який прихистив його у своєму будинку.
Співробітники карного розшуку Іллічівського райвідділу міліції з'ясували, що 33-річний зловмисник, уродженець Горлівки, познайомився з потерпілим, 1964 народження, близько тижня тому на одному зі звалищ міста. Маріуполець запросив молодого чоловіка, який вів кочовий спосіб життя, пожити у нього.
В суботу, 13 червня, чоловіки влаштували застілля. В ході вживання міцних напоїв між господарем і гостем, якому він дав притулок, виник конфлікт. Гість завдав господареві три удари кухонним ножем: два в спину і один у шию. Від отриманих ран чоловік помер. Підозрюваний забрав з кишені потерпілого гроші - 1200 гривень, накрив тіло ковдрою, замкнув двері будинку і пішов.
Нагадаємо, сьогодні о 9.20 до міліції надійшло повідомлення від диспетчера МНС про те, що при гасінні пожежі в приватному будинку Іллічівського району було виявлено тіло руп чоловіка зі слідами насильницької смерті. Причина загоряння встановлюється.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.
За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Донецькій області

Немає коментарів:

Дописати коментар