четвер, 30 червня 2016 р.

МЕРЗАВЦЫ.ЕКС-ЗАСТУПНИК КОМАНДУВАЧА ВМС УКРАЇНИ, ЯКОГО ПІДОЗРЮЮТЬ У ДЕРЖЗРАДІ, ОЧОЛИВ БАЛТІЙСЬКИЙ ФЛОТ



tsn.ua
В Україні Сергію Єлисєєву пред'явили звинувачення у дезертирстві, державній зраді, посяганні на територіальну цілісність
Обвинувачений у державній зраді екс-заступник командувача ВМС України Сергій Єлісєєв очолив Балтійський флот. Про це повідомляєУНІАН з посиланням на російські ЗМІ.
Як зазначило джерело у Балтфлоті, він став єдиним офіцером, який не був знятий міністром оборони Сергієм Шойгу серед керівників Балтійського флоту.
Як стало відомо, до служби в Збройних силах Росії Єлісєєв був заступником головнокомандувача ВМС України, в липні 2014 року втік у Росію.
Зауважимо, це перший випадок, коли на вищу командну посаду в російських збройних силах призначають колишнього українського офіцера.
Нагадаємо, в Україні Єлисєєву пред'явили звинувачення у дезертирстві, державній зраді, посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, сприянні діяльності терористичної організації, веденні агресивної війни.
Напередодні, 29 червня, прокуратура України направила до суду обвинувальний висновок щодо справи Єлісєєва. Йому загрожує 15 років в'язниці.
Нагадаємо, 28 червня прокуратура оголосила в розшук командувача Чорноморського флоту Російської ФедераціїОлександра Вітка. 
Як повідомляв 5.ua, командувачу Чорноморського флоту РФ оголосили підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів проти України. За даними слідства, Вітко заподіяв збитків Україні на 1 трильйон 80 мільярдів 352 мільйони гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар