четвер, 15 вересня 2016 р.

TOP-100 Defense Companies: «Укроборонпром» різко піднявся в глобальному рейтингу виробників зброї

TOP-100 Defense Companies: «Укроборонпром» різко піднявся в глобальному рейтингу виробників зброї

  • Сьогодні, 14:10
  • Розсилка
Український державний оборонний холдинг за рік піднявся на 24 позиції у рейтингу виробників зброї
Обсяг виручки «Укробонпрому» від продажу продукції військового призначення та надання відповідних послуг у військовій сфері минулого року склав 920 мільйонів доларів. Український державний концерн «Укроборонпром» продемонстрував стрімкий стрибок, піднявшись на 24 позиції у рейтингу найбільших виробників зброї Defense News за 2016 рік.
Варто відзначити, що в минулому році «Укроборонпром» займав в рейтингу 92 рядок з 575,9 мільйонами доларів.
Що стосується лідерів рейтингу, то тут без змін з минулого року: найбільшим виробником зброї є американська компанія Lockheed Martin з 40,6 мільярда доларів. Другим став Boeing з 30,4 мільярда доларів, третім - BAE Systems з 25,3 мільярда доларів.
Рейтинг Defense News складається для найбільших світових виробників зброї з 2000 року і є одним з найбільш авторитетних у світі.
1122333444555666777
Як відомо, «Укроборонпром» - найбільший державний концерн, до якого входять 95% підприємств оборонно-промислового комплексу. Входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України.
До складу концерну входять підприємства ОПК України, які здійснюють господарську діяльність у сфері розробки, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів, а також беруть участь у військово-технічному співробітництві з іноземними державами. Концерн виконує функції стратегічного планування, управління ВПК України, взаємодії з органами державної влади, координації та підвищення ефективності діяльності підприємств ВПК.

Немає коментарів:

Дописати коментар