четвер, 15 вересня 2016 р.

Фонд Навального показав "дачу Медведєва": Історична садиба на 80 гектарів з лижним схилом за 6-метровим парканом


Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального показав резиденцію прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва біля міста Плесо в Іванівській області. Відеоролик розміщений на їхньому каналі в Youtube.
Це реконструйована історична садиба "Миловка" 1775 року побудови.
Загальна площа резиденції – понад 80 гектарів.
"Майже як 3 Кремля або 30 Червоних площ", - порівнює Навальний.
Територія прихована за 6-метровим парканом як із землі, так і з боку річки Волга, до якої вона примикає.
На території резиденції є: приватна пристань, два судна на повітряній подушці, лижний схил для катання на гірських лижах з підйомниками, дві станція спецзв'язку, три вертолітні майданчики, дві автостоянки, готель, будиночок для прислуги, будиночок для качечки, будинок з басейном, дошка для гігантських шахів і багато іншого.
 і 102 діамантиnavalny.com
"Її вартість ми навіть і оцінити не можемо – реконструкція старовинної садиби, будинків, басейн, готель, лижний схил, підземні об'єкти. Припускаємо, що звести такий комплекс коштує не менше 25-30 млрд рублів", - говорить Навальний.
Він також розповідає, що на даний момент садиба знаходиться у власності некомерційного фонду по збереженню історико-культурної спадщини, яким її передарили в 2011 році.

скриншот
До цього садиба перебувала у власності фонду "Дар".

"Фонд тісно пов'язаний зі Світланою Медведєвої, навіть наглядову раду цього фонду очолював однокурсник Медведєва – Ілля Елісєєв. Цього фонду, за інформацією ЗМІ, 30 млрд рублів дали акціонери газової компанії "Новотек" Симоновський і Михальсон. На ці гроші фонд і купив історичну садибу, реконструював і побудував об'єкти", - стверджує російський політик.

Немає коментарів:

Дописати коментар