неділя, 22 травня 2016 р.

ТЕРОРИСТИ АКТИВІЗУВАЛИ ОБСТРІЛИ ПО ВСІЙ ЛІНІЇ ЗІТКНЕННЯ НА ЛУГАНЩИНІ


ТЕРОРИСТИ АКТИВІЗУВАЛИ ОБСТРІЛИ ПО ВСІЙ ЛІНІЇ ЗІТКНЕННЯ НА ЛУГАНЩИНІ 




delfi.lt
Знову під обстрілом бойовиків опинилися околиці Станиці Луганської
Учора, 21 травня, терористи активізувалися майже по всій лінії зіткнення на Луганщині. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація у Facebook.
"Приблизно з 18-ї до 19-ї години бойовики із стрілецької зброї та автоматичних гранатометів (АГС), протитанкових гранатометів, зенітних установок та мінометів обстріляли с. Новозванівка Попаснянського району. З 22-ї до 23-ї години було обстріляно наших військових у районі с. Трьохізбенка Новоайдарського району із стрілецької зброї та автоматичних гранатометів", - йдеться у повідомленні.
Крім того, близько 5-ї години ранку зі стрілецької зброї та АГС терористи з боку Сокільників обстріляли позиції українських військових поблизу Кримського. 
Також за інформацією Луганської ОДА, знову під обстрілом бойовиків опинилися околиці Станиці Луганської. Приблизно з 21-ї до 1-ї години під обстрілами зі стрілецької зброї, АГС та крупнокаліберних кулеметів опинилися пункт пропуску та залізничний міст. Унаслідок обстрілів ніхто не постраждав. Зафіксовано пошкодження споруд КПВВ.ерористи активізували обстріли по всій лінії зіткнення на Луганщині. Ціль цих провокацій – змусити українську сторону закрити КПВВ у Станиці Луганській. Це дасть змогу звинуватити нас у порушенні Мінських угод, але українські військові не відповіли на провокації", – прокоментував голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Немає коментарів:

Дописати коментар