понеділок, 23 травня 2016 р.

Волонтери повідомляють про страшну ніч на Донбасі: є загиблі і поранені

Волонтери повідомляють про страшну ніч на Донбасі: є загиблі і поранені

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі / rian.com.ua
На донецькому напрямку цієї ночі пройшли інтенсивні обстріли бойовиків. Серед українських військових є загиблі і поранені.
Як повідомив у Facebook волонтер Ілля Лисенко, ця ніч була однією з найскладніших у травні. Для надання допомоги і транспортування постраждалих були задіяні практично всі ресурси волонтерів ASAP GROUP.
Він наголосив, що найскладніша ситуація була в Авдіївці, однак, на інших постах чергування ця ніч теж була неспокійною. Волонтер не уточнив, які саме втрати з нашого боку.

Координатор Центру волонтерів "Народний проект" Максим Рябоконь повідомив, що внаслідок вечірнього обстрілу Авдіївки 23 травня двоє бійців Збройних сил України загинули і вісім отримали поранення. За його словами, втрат зазнав 90-й окремий аеромобільний батальйон (Житомир).

Волонтер Тетяна Губа повідомила, що вночі головний хірург АТО всю ніч оперувавдвох важкопоранених бійців. Вони потрапили під мінометний обстріл "промзони" під Авдіївкою.
Нагадаємо, у прес-центрі штабу АТО заявили, що терористи минулої доби 47 разів відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО. Звечора противник найінтенсивніше обстрілював наші опорні пункти в районі Мар'їнки.
Джерело: 24 Канал

Немає коментарів:

Дописати коментар