четвер, 19 травня 2016 р.

У запорізьких бандитів, які грабували банки і ломбарди, вилучили 40 піддонів із золотом (ФОТО, ВІДЕО)

У запорізьких бандитів, які грабували банки і ломбарди, вилучили 40 піддонів із золотом (ФОТО, ВІДЕО)У Запоріжжі затримали озброєне бандитське угруповання, яке грабувало банки, ломбарди та ювелірні магазини, при собі злочинці мали арсенал зброї та награбовані ювелірні вироби.

Про це повідомили у відділі комунікацій ГУ Національної поліції в Запорізькій області.
Слідство зібрало докази, що банда скоювала злочини з листопада 2015 року. Її організатором виступив 28-річний мешканець обласного центру, який залучив до неї своїх родичів та знайомих.
Шістьох членів банди затримали під час спецоперації. Злодії не змогли вчинити опору, незважаючи на наявність великої кількості армійської зброї.
Під час обшуку у зловмисників було вилучено чотири автомати Калашникова, три бойові пістолети та пістолет травматичної дії, гранату «Ф-1», чотири спеціальні жилети з написом «СБУ», п’ять «балаклав», а також сорок піддонів із золотими виробами, награбованими під час останнього нападу. За місцем мешкання членів групи також вилучено велику кількість золотих виробів, зброю та боєприпаси.
Триває досудове розслідування, розпочате за кількома статтями Кримінального кодексу України. Поки що затриманим інкриміновано п’ять розбійних нападів на банківські установи та ювелірні крамниці. Остаточну кількість злочинів встановить подальше розслідування. Згідно з чинним законодавством, на підозрюваних може чекати до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Немає коментарів:

Дописати коментар