неділя, 10 травня 2015 р.

Двох бойовиків «ДНР» впіймали на Харківщині

Двох бойовиків «ДНР» впіймали на Харківщині

Один із затриманих був водієм-механіком танку в складі НЗФ «Велике військо Донське», інший – командиром підрозділу НЗФ «1-ша слов’янська бригада».
Двох терористів, які особисто брали участь в бойових діях проти збройних сил України, затримала Служба безпеки України в ході контррозвідувальних заходів на Харківщині. Про це інформує прес-служба СБУ.
«Мешканці Чугуєва Харківської області з серпня 2014 по січень 2015 року воювали на боці т.зв. «ДНР»: один – водієм-механіком танку в складі НЗФ «Велике військо Донське», інший – командиром підрозділу НЗФ «1-ша слов’янська бригада», – йдеться у повідомленні.
У ході спеціальної операції злочинців було затримано.
Наразі стосовно бойовиків проводяться невідкладні процесуальні заходи.
Як повідомлялося, 9 травня СБУ затримала одного з лідерів організації «Харківські партизани», який планував теракти у Харкові 9-10 травня, 2 травня було затримано ще одного терориста «Харківських партизанів».
Нагадаємо, 5 травня контррозвідка Служби безпеки України спільно з управлінням СБУ в Херсонській області та спецпідрозділом «Альфа» затримала бойовика батальйону «Сомалі» з позивним «Грек».

Немає коментарів:

Дописати коментар