вівторок, 16 червня 2015 р.

Пора закрыватьЗАСТУПНИКА ГЕНПРОКУРОРА ДАНИЛЕНКА ВИКЛИКАЛИ НА ДОПИТ ДО СБУ

КС- 
5.ua
На допит до Служби безпеки на 19 червня викликали колишнього заступника генпрокурора Анатолія Даниленка.
Його звинувачують у покриванні злочинної діяльності нафтобази БРСМ під Києвом. Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко під час сьогоднішнього візиту до Генеральної прокуратури. Біля відомства посадовець затримався ненадовго. Навіть не зайшов усередину.
У розмові з журналістами розповів про цілковите порозуміння між Службою безпеки та Генеральною прокуратурою. Як і обіцяв, до відомства приїхав разом із бійцями спецпідрозділу "Альфа". За словами Наливайченка, службовці добре підготовлені і завжди готові боротися з корупціонерами.
"Спецпідрозділ "Альфа для затримання будь-якого фігуранта, який може бути визнаним нашими колегами з Генпрокуратури як такий, що достатньо підстав для затримання і доставку примусову чи то на допит, чи то якщо вже є докази зібрані до суду, готові. Хлопці належним чином підготовлені і жодних сумнівів у людей, які працюють у службі безпеки, які зараз працюють немає. Виконаємо", - сказав голова Служби безпеки Валентин Наливайченко.
Валентин Наливайченко також повідомив про відкриття кримінальних проваджень проти двох офіцерів зовнішньої розвідки. Їх звинувачують у державній зраді.

Немає коментарів:

Дописати коментар