пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Чеченські кілери планували вбивства ряду українських політиків та військових діячів, – Мосійчук

Чеченські кілери планували вбивства ряду українських політиків та військових діячів, – Мосійчук

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук повідомив, що в Україні планувалися убивства ряду провідних політиків.
“Артур Деніссултанов-Курмакаєв є особистим кілером Рамзана Кадирова і виконавцем його замовних вбивств в Стамбулі, Відні, Москві. До вчорашнього дня він вів активну роботу в Україні. Крім Осмаєва та Окуєвої, об’єктами ліквідації були ряд українських політиків та військових діячів, серед яких і Лідер Радикальної парті – Олег Ляшко”, – повідомив політик.
Також Мосійчук заявив, що наполягатиме на тому, щоб держслужбовці, які в лютому протягом п’яти днів видали йому оригінальний український і закордонний паспорти, та ідентифікаційний код, були арештовані і притягнуті до відповідальності. Ці зрадники або продали країну за гроші, або є російськими агентами.
Також парламентар наголосив на необхідності перевірки, на яких підставах люди Кадирова перебувають в Україні, зазначивши, що перелік таких осіб добре відомий правоохоронцям.
“Кадирівці вільно почувають себе в Україні раз за разом перетинаючи кордон. Я особисто бачив в столиці деяких кадирівських «шісток», а коли робив запит щодо цього у відповідні органи – виявлялось, що за документами вони в Україну не в’їжджали”, – зазначив депутат.
“Коли кадирівець, безперешкодно отримавши українські документи, скоїв замах на відомих ворогів Путінського режиму, і намагався організувати вбивство ще ряду важливих для української політики і військових структур людей, то всім варто усвідомити: це не «чеченські розборки» – це війна прийшла на вулиці Києва”, – резюмував Мосійчук.
Зазначимо, у російських ЗМІ про Артура Деніссултанова-Курмакаєва писали ще в 2009 році. Повідомлялося, що він мав відношення до вбивства політичного опонента Рамзана Кадирова – Умара Ісраїлова в 2009 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар