понеділок, 17 квітня 2017 р.

УПЦ МП – абсолютно «КДБшна церква», – нардеп Рибчинський Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/04/17/upts_mp__absolyutno_kdbshna_tserkva__nardep_rybchynskyy_1081041

УПЦ МП – абсолютно «КДБшна церква», – нардеп Рибчинський
Узурпація церковної влади, привласнення чеснот, усе в купі означає, що УПЦ МП – абсолютно «КДБшна церква». І якщо ми бачимо старців цієї церкви, які не встають у Верховній Раді, коли є хвилина мовчання за загиблими героями АТО, це означає, що один із них – майор КДБ, інший – підполковник, а третій – полковник. От і все. Траур для нас – свято для них.

Про таке в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня о 09:00 – 11:00, 13:00 – 15:00 та 17:00 – 19:30) на телеканалі ZIK сказав Євген Рибчинський, нардеп групи «Воля народу».

Депутат звинуватив Українську православну церкву Московського патріархату (УПЦ МП) в маніпулюванні назвами. «Винен Юрій Хмельницький, який передав митрополію Москві. Тому це навіть не російська, а московська церква, бо назви «Росія» тоді ще й не було», – відзначив Рибчинський.

За словами депутата Верховної Ради, коли за ніконовської реформи Московська держава боролася із старообрядцями, за 30 років вирізали загалом 30 мільйонів людей. «Їм було байдуже щодо міцної віри – їм було важливо, щоб старообрядці підпорядковувались Москві, і хрестилися двома пальцями. Винищено майже усіх, решту загнали в Сибір», – нагадав нардеп.

Водночас Рибчниський звинуватив українське суспільство у надмірній толерантності. «Ми зараз толерантні до того рівня, що готові здати країну, аби тільки був Московський патріархат», – висловив переконання депутат ВР.

Обранець зізнався, що є католиком і святкує цими днями Великдень разом з усім християнським світом. «Ми святкуємо чи не 10-й раз разом із православними. І взагалі вважаю, що після Різдва найкращі сімейні свята – це якраз Великдень», – впевнений Рибчинський.


УПЦ МПЄвген РибчинськийПерші про головне. Коментарі
* Якщо Ви знайшли помилку в тексті новини, виділіть її та н Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/04/17/upts_mp__absolyutno_kdbshna_tserkva__nardep_rybchynskyy_1081041

Немає коментарів:

Дописати коментар