суботу, 11 березня 2017 р.

Українська армія перекинула "Урагани" в зону АТО

Українська армія перекинула "Урагани" в зону АТО

Суспільство
11.03 14:48
У Луганській області, на передбаченій Мінськими угодами відстані, українська армія проводить військові навчання із застосуванням реактивних систем залпового вогню.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. Українські воїни відточують майстерність ураження цілей з використанням РСЗВ "Ураган". У маневрах бере участь артилерійська бригада.
"Ми хоча і відведені від переднього краю, але в разі загострення ситуації завжди готові висунутися в заданий район і дати належну відсіч ворогу. Українські" Урагани "- непереможні", - наголосив командир підрозділу артилеристів.
Він зазначив, що бригади цілодобово знаходяться в повній боєготовності. Під час навчань підрозділи артилеристів відпрацьовують оперативну передислокацію, заняття бойових позицій, проведення необхідних розрахунків. Крім того, військовослужбовці вчаться відбивати напади диверсійних груп і вирішувати проблему виведення з ладу обладнання.
Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, українські зброярі протестували протитанкові ракети вітчизняного виробництва. Тести показали їх високу ефективність.

Немає коментарів:

Дописати коментар