пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

"Мразь на ім'я Зеленський": У Росії обізвали українського гумориста (ВІДЕО)


"Мразь на ім'я Зеленський": У Росії обізвали українського гумориста (ВІДЕО)

"Мразь на ім'я Зеленський": У Росії обізвали українського гумориста (ВІДЕО)
Російський пропутінський пропагандист, ведучий Соловйов Володимир просто на очах у всіх телеглядачів назвав «мразью» українського актора Володимира Зеленського. Таке висловлювання було озвучено російським пропагандистом на передачі «Вечер с Владимиром Соловьевым», яку транслює канал «Россия 1», передає replyua.net.

В ході дискусій мова зайшла про «терористичну війну на Донбасі, яку організувала українська влада». Таку заяву Соловйов зробив в рамках загибелі проросійського терориста, ватажка батальйону «Сомалі» Михайла Толстих «Гіві». В той самий час один із гостей передачі, пропагандист Сергій Міхєєв почав розводити чутки про те, що в Україні «діють терористичні нащадки Бандери». «Відштовхуючись від цього, Російська Федерація має приймати радикальні заходи щодо захисту свого кордону», - наголосив він.

«У нас на території держави працює дуже багато українців з західних регіонів. Вони усією душею підтримують нинішню бандерівську владу, а до нас їдуть заробляти гроші. Я особисто знаю кілька таких прикладів, коли вони тут заробляють, а потім їдуть до себе на Україну і там приймають участь у акціях протесту проти пам’ятників видатним російським діячам», - сказав Міхєєв. Тут Соловйов перебиває його монолог і ставить запитання: «Це ви маєте на увазі російський кінематограф, який деяку мразь на ім’я Зеленський носив на руках?».
 
Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Немає коментарів:

Дописати коментар